HTML

Amit mindenképpen látnod kell

Arra gondoltam, hogy a legjobb videókat összegyűjtöm egy helyre, hogy ne kelljen innen-onnan keresgélni őket.

Friss topikok

Linkblog

Mucsai Dallas - az összes reszinkron őse

2009.07.01. 10:50 :: Turd Ferguson

Ezzel a videóval még 1996-ban találkoztam először és bízvást kijelenthetem: műfajt teremtett. Akkor még az m1-en ment főműsoridőben a Dallas, ami súlyosan megosztotta az országot. Az emberek fele sikítva menekült a képernyő elől, amikor felhangzott a jellegzetes szignál, a másik fele pedig rácuppant a képernyőre.

Az alábbi reszinkront valószínűleg középiskolás srácok készíthették, hirtelen felindulásból. A teljes epizódból, amit újraszinkronizáltak, itt és most a legjobb két percet mutatjuk be. Egyes mondatok (pl. a "nyomok olyan sallert, véged lesz, mint a Twin Peaksnek" vagy a "szarok a farmra, bazdmeg") azóta szállóigékké nemesültek. Érdemes még felhívni a figyelmet a hangkulisszák zseniális megoldására.

Szólj hozzá!

Címkék: paródia reszinkron 16 éven felülieknek

A bejegyzés trackback címe:

https://alapmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr671219646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása