HTML

Amit mindenképpen látnod kell

Arra gondoltam, hogy a legjobb videókat összegyűjtöm egy helyre, hogy ne kelljen innen-onnan keresgélni őket.

Friss topikok

Linkblog

Mádám B. Ányarém

2009.07.21. 14:30 :: Turd Ferguson

Az alábbi videó közreadásakor a legnagyobb problémát az okozta szerkesztőségünknek, hogy szabad-e beágyazni ilyesmit, vagy elégedjünk meg az egyszerű hiperlinkkel azzal a kitétellel, hogy mindenki csak a saját felelősségére kattinthat rá (kiskorúakért a szülő, gondviselő visel felelősséget). Volt olyan tagja a szerkesztőségnek, aki teljesen komolyan javasolta, hogy még linket se adjunk, csak írjuk le az eljárást, hogyan juthat valaki Mádám B. Ányarém produkciójához ("menj a YouTube-ra, írd be a keresőbe, hogy..."). Végül Főszerkesztő ÚRL egyszemélyi döntése alapján maradtunk az előző cikkeknél jól bevált beágyazásos séma mellett. Lelke rajta, mi mindent megtettünk.

A másik hatalmas gondot az okozta, hogy milyen tag-et aggassunk egy olyan műsorszámra, amelynek készítői nem így gondolták a sikert és a népszerűséget. Két vadonatúj tag született: a csak katonaviselteknek és az Itélőképesség Teljes Hiánya szindróma.

Tehát hangsúlyozottan: az alábbi videót mindenki csak saját felelősségre nyithatja meg. Javasoljuk, hogy megnyitás után azonnal sötétítsék el a számítógép monitorát és kapcsolják ki a hangszórókat is. Jobb víruskeresők felismerik a videót és nem engedik megnyitni. Ha Önnél ez a helyzet, kérjük, törődjön bele és ne kísértse a Sorsot!

Szólj hozzá!

Címkék: iths csak katonaviselteknek

A bejegyzés trackback címe:

https://alapmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr731258966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása